top of page

Samenwerking Reinders & Van Soest

Een mijlpaal: Afgelopen periode hebben mijn collega’s en ik hard gewerkt om het label Werk en Kanker op te richten binnen Reinders en Van Soest. Erg blij met deze mogelijkheid want door de expertise op het gebied van Werk en Kanker te combineren met de overige labels van Reinders en van Soest (HRM advies, Mobiliteit, Recruitment en Mediation) kunnen we opdrachtgevers en hun werknemers een brede en integrale aanpak aanbieden. Daarnaast hebben we een breed netwerk en werken we met diverse professionele instanties samen zoals bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen om de goede begeleiding in de juiste banen te leiden.

Mijn collega’s en ik weten hoe het is om te leven met kanker. Mijn ervaringen kun je lezen in mijn boek Kanker, ik heb er mijn buik vol van. Te koop bij onder andere Bol.com en Boekenroute.nl.

In mijn boek besteed ik ook aandacht aan het belang van goede begeleiding bij kanker op de werkvloer. Ik ben dan ook blij dat ik werkgevers én werknemers in de praktijk kan en mag begeleiden. De eerste trajecten zijn inmiddels gestart.

De insteek als ervaringsdeskundigen is zakelijk en zorgzaam. Er wordt deskundig gekeken naar de belangen van de werkgever én werknemer. Daarbij ondersteunen we de werkgever tijdens het proces en zorgen we dat de werknemer de benodigde begeleiding krijgt. Het zo vroeg mogelijk sturen tijdens het verzuimproces is belangrijk om te zorgen voor een betere voortgang van het arbeidsproces en de continuïteit van de organisatie.

Meer info? www.sylviabastiaan.com en https://www.reindersenvansoest.nl/Werk-…/Werknemer-en-Kanker of neem contact op met kantoor op telefoonnummer: 0174-514875

bottom of page