top of page

Workshop Werk en Kanker

Vanmorgen een goed gesprek gehad met Mariska Bakker van het inloophuis Carma in Naaldwijk. In maart zullen we samen een inloopuur houden voor vragen over werk en kanker voor zowel de werkgever als werknemer. Meer informatie volgt nog.

Op donderdag 21 februari 2019 staat de gratis lunch workshop Werk en Kanker voor de werkgever (HR professional / leidinggevende / directie) gepland. Deze zit bijna vol! Dus mocht je er nog bij willen zijn stuur dan een mail naar myrelle@reindersenvansoest.nl

Reinders & van Soest biedt werknemer en werkgever de juiste begeleiding bij kanker op de werkvloer.

In mijn boek Kanker!, Ik heb er m'n buik vol van! beschrijf ik hoe ik ben omgegaan met de ziekte kanker. Wat gebeurt er als je kanker hebt, welke emoties spelen een rol? Hoe pak je je leven weer op na alle ingrepen? Hoe ondersteunend zijn alle instanties (zorg/werk) om je heen tijdens ziekte nu echt? Hoe pak je werken weer op met een nieuwe ik? Hoe kan de werkgever zorgen voor de juiste begeleiding tijdens en na kanker?

bottom of page